Objavljeno: feb 27 2015 01:37

Muzicki stub Technics ch950+zvucnici+daljinac

EUR

Objavljeno: feb 27 01:37
Pregleda: 108


Technics, top midi linija, nesto najbolje od Technicsa, masivna teska sastavljena iz 4 odvojive konponente. Pojacalo A klase, digitalni ekvilajzer, dupli motorizovani kaset dek i CD cuvena MASH tehnologija. Za one koji ne znaju sta je Technics, robna marka Matcushita, tj Panasonic, MASH tehnologija se ugradjuje i u danasnje Panasonic uredjaje.

Poseduje izlaze za subwoofer i dva sorround zvucnika.

Mozete prikljuciti na njega jos nekoliko uredjaja, posto poseduje dodatne ulaze, na primer za racunar, televizor dvd ili bilo koji uredjaj. U kompletu sa zvucnicima, izuzetne snage i veoma prijatnog i snaznog zvuka. Daljinski upravljac je od Panasonic linije ali pokriva sve funkcije.

Technics CH-950 , prednja ploca bruseni aluminijum, nema tragova i ogrebotina osim nekoliko sa strane. Snaga 2 x 60 w sinusne snage. Muzicka snaga 2 x 120 wati

Radi se o midi varijanti stuba ali ovaj nikako ne spada u igracke, veoma snazan, pouzdan, masivan, mozete sa njim ozvuciti ogroman prostor, kafic, kancelariju, sobu. U svakom slucaju izuzetan, svaka preporuka.

U kompletu sa zvucnicima Tehchnics SB-F950



Nijedan uredjaj nema skrivenih mana, proveren, testirano najmanje nekoliko dana.
Garantovani kvalitet !
Ukoliko ima mana, ostecenja, ogrebotina, neispravnosti u radu, svakom kupcu ce garantovano
biti predoceni svi nedostaci !
25 godina iskustva u audio video i PC tehnologijama !

Troskove dostave snosi kupac, iskljucivo se isporucuje Post Express sluzbom, cene su navedene u evrima, placa se u dinarima !
Nacin pakovanja: Svi uredjaji se isporucuju sa zastitnom folijom, upakovani, zasticeni srebrnom bandaz trakom, upakovani u kutiju ili austroterm stiropor debljine 3 cm, takodje zasticen veoma jakom lepljivom trakom.

Zoran 061-25-45-670
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
108

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija