Objavljeno: sep 04 2017 09:33

SEME LEKOVITE CRNE ZOVE IZ BUGARSKE

Din

Objavljeno: sep 04 09:33
Pregleda: 35
NAJJAČI ANTIOKSIDANT, DETOKSIKATOR I SPAS ZA IMUNITET .
Crna zova ( burjan,avdika,drumska zova ) je lekovita biljka moćnija od aronije.
Bobice - plod crne zove su u prošlosti bile jedini uspešan lek protiv tuberkuloze i teških upala pluća.Specifičnim načinom pripreme,bobice zove su vrhunska prevencija i terapija kod kancerogenih oboljenja ( ima puno alkaloida,antocijana i B - 17 )Više o ovoj temi ima na internetu ( Sva uputstva o pripremi,upotrebi šaljemo uz seme ).
Dodatno,uspešno deluje kod svih upalnih procesa,reume,gihta,psorijaze,cisti, digestivnih problema i neurodegenerativnih problema ( bobice pored limunske, vinske sadrže i valerijansku kiselinu ) .
U paketu šaljemo 250 semena iz Bugarske,što je dobro zbog genetičkog i ekosistemskog biodiverziteta.
Lako se uzgaja i prima na svim terenima,možete isklijati seme i zasaditi ili jednostavno pobacati na površini 10 x 10 metara.Brzo raste i izdvaja se.Već prve godine imaćete 50 - 100 kg bobica koje su po ukusu slične borovnici.( sva uputstva o sadnji,uzgoju i berbi šaljemo ) .
Za sva dodatna pitanja medicinske prirode,odgovoriće Vam stručna lica iz udruženja za naučna istraživanja i herbalnu medicinu Sibra - 1990 .
Crna zova - za sok,džem ili vrhunski lek.
TEL : 060 / 3531170 Bojan
Napomena: Gotove proizvode nemamo za prodaju,već samo za degustaciju i probu. Prodajemo samo seme.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
35
0603531170

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija