Objavljeno: feb 20 2013 09:10

Kazani za pecenje rakije

Objavljeno: feb 20 09:10
Pregleda: 36
"Destilatori" Palic proizvodnja i prodaja kazana za pecenje rakije.

Prodajemo kazane za pecenje rakije svih zapremina.


U ponudi imamo kazane od:


Hobby program:

Kotao je predvidjen za malu proizvodnju rakije od sopstvenog dvorisnog voca. Uz ovaj kotao se moze, uz tri do cetiri pecenja plus jedna prepeka, ispreci rod jedne dvorisne vocke ciji je prosecni rod od 70 do 80 kg. Jednostavna je priprema i rad, dovoljna je jedna osoba u procesu pecenja rakije, lako se transportuje i proces se moze obavljati na veoma malim prostorima. Pogodan je za koriscenje vise vrsta izvora toplotne energije: Plinski gorionik, plinski stednjak . . i sl.

********************************

- Kazan 30 lit. sa ili bez mesalice

********************************

Tip prevrtaci ili nagibni kazani sa i bez mesalice:

Ovi kotlovi su vrlo pogodni u prakticnoj primeni prilikom destilacije alkohola ( pecenje rakije ). Spadaju u takozvani tip "PREVRTAC" jer se prilikom praznjenja kotla, prevrcu. Tip Prevrtac izradjujemo sa i bez mesalice, kotlovi bez mesalice imaju ugradjem bakarni umetak (resetka ) koji sprecava zagorevanje komine prilikom rada.

***********************************

- 60,80,100 lit. bez mesalice ( + bakarni umetak )

************************************

- 60,80,100 lit. sa mesalicom

************************************


Ovo je samo deo ponude iz naseg asortimana, za vise informacije posetite nas sajt www.destilatori-kazani.com ili pozovite 065 821 5027 ili 062 603 552
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
36
0658215027

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija