Objavljeno: feb 26 2013 10:38

Oprema za nadogradnju i izlivanje noktiju

Din

Objavljeno: feb 26 10:38
Pregleda: 17
Osnovna boja: Roze
Proizvođač: Nails Factory
DIGITALNA UV LAMPA za sušenje gela na noktima jačine 36w(4x9w). Lampa ima digitalni timer što omogucava ručno namestanje odbrojavanja vremena do 5 minuta,300 sekundi. Takodje je opremljena sa ventilatorom za sušenje laka i hlađenje ruke. Rozi deo lampe služi za zaštitu očiju pri korištenju od UV zraka.
GELOVI:clear(bezbojni),white(beli,mlecni) I pink(roze-boja koze)-3 osnovna UV gela; PRAJMER:15ml,koristi se za pripremu I dehidrataciju nokta.Pre nanosenja prajmera blago isturpijati nokat.Naneti prajmer I sacekati da se osusi 30sekundi.Garantovana dugotrajnost I jacina! CLEANSER PLUS:preparat za brisanje nokta kada se izvadi iz lampe! TURPIJE:2 blok turpije za matiranje prirodnog nokta,poliranje I zavrsni sloj, turpija granulacije 80/100 I turpija granulacije 120/180! TIPSE:100komada velicina od 1-10! LEPAK ZA TIPSE SA CETKICOM; CANGLE:sekac tipsi.Neophodne kod nadogradnje noktiju.Sluze za secenje tipsi,a da ih pri tom ne ostete! SABLONI ZA IZLIVANJE NOKTIJU:sablon od papirne nalepnice za ekstenziju prirodnih noktiju.Sablon za dobijanje cetvrtastog oblika nokta.Sadrzi 500 nalepnica! SET CETKICA 5 IN 1(cetkica za nanosenje gela 4# za uzu nokatnu plocu I cetkica 6# za siru nokatnu plocu,cetka-cistac prasine sa nokta posle turpijanja,tanka cetkica za crtanje-za nail art I tackalica za iscrtavanje finih linija I za izvlacenje dobre french linije);PECAT ZA UKRASAVANJE SA SABLONIMA; PRST ZA VEZBANJE; SET PESAK SLJOKICA OD 12 KOMADA U PAKOVANJU ZA DIZAJN NOKTA I UKRASAVANJE; NAIL DESIGN-skup cirkona I sljokica za ukrasavanje!

NA TERITORIJI BEOGRADA MOGUCE LICNO PREUZIMANJE PO DOGOVORU ,ZA DRUGE GRADOVE SLANJE POST EXPRESOM,PLACANJE PO UZECU,TROSKOVE POSILJKE SNOSI KUPAC...
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17
0645142269

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija