Da biste mogli da pravite oglase, izaberite i platite pretplatu koja vam odgovara. Takođe možete pogledati ovde "Korisničke postavke" i promenite način plaćanja.
Iznenadit ce vas ostrina. Razena rucno, tradicionalno u sredini ima metalno srce koji se ucvrsti sa zeljezom izvana. Inace su ovi nozevi samo za desnjake, ali ovaj KOYANAGI moze koristiti bilo tko. Savrsen noz za onih koji bi su htjeli koristiti noz, a ne ga imati samo za ukras. Za razliku od ostalih celicnih nozeva, napravljen je da manje hrza. Ako se odrzava kako treba, nece nikada prestati rezati kao na pocetku. Moze se koristiti i za ribu i za meso. Ali ako kupujete ovaj noz a niste educirani kuhar, imajte na umu da se morate odnositi sa postovanjem prema ovom nozu. Toliko je ostra da nepaznja nije dobro dosla. Nakon koristenje operite i obrisete je u cijelosti.
Samo rucno pranje molimo. Ostrica je tanka kao papir a ostra do vrh. Nije namjenjena da reze kosti.
Sto je YANAGI? https://www.youtube.com/watch?v=shwQUrk6Lvg
Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.