Objavljeno: avg 01 2022 09:23

Velski korgi pembrok-stenci

Objavljeno: avg 01 09:23
Pregleda: 12
Pas se nebira brzo, jer će ceo svoj život provesti sa vama, a pametnim izborom ćete izbeći muke i bol koju nesmotrena i neproverena kupovina može izazvati. Pas se bira jednom u 10-15godina. Za to vreme koje je sa vama on će vam dati ono što ima. . . sve.

Nama je najvitnije da dobijete psa plemenitog porekla od zdravih roditelja, sa papirima koji to potvrđuju. Zato ne štedimo kada ulažemo u naše pse, genetska testiranja u inostranstvu, svakodnevnu veterinarsku opservaciju i tretmane.

Kod nas ćete naći štence velškog korigija od roditelja šampiona (svih okolnih zemalja i naše zemlje), koji poseduju sve neophodne genetske testove, kao i ocene kukova i laktova, a to je svakako nešto što je vrlo bitno (možda i najvažnije).

Svakog psa ćete dobiti uz FCI rodovnik, kompletnu putnu i medicinsku dokumentaciju, pasoš, uz pisanu instrukciju i savete o daljem ophođenju i postupanju sa psom, kao i kontakt, odnosno svaku vrstu pomoći u vezi odgoja štenaca u novoj sredini.

Svi naši psi su tretirani protiv parazita najskupljim preparatima na tržištu Evrope, hranjeni premium hranom vrhunskog kvaliteta i visoke cene, uz svu prateću suplementaciju (anima strath, kalcijum, ad kapi, glukozamin itd. ), redovno vakcinisani.

Napominjemo da su svi naši četvoronožni prijatelji sa nama u kući, a ne u pomoćnim objektima. Leti su u klimatizovanim, a zimi u prostorijama koje se greju, a temperatura se prati na digitalnim termomertima.

Zadovoljstvo nam je da najavimo da se u našoj odgajivačnici rodilo 6 prekrasnih štenaca. Četiri mužjaka i dve ženke.

Sve gore navedeno će pre same kupovine biti dokazano dokumentima iza kojih stoje eminentne evropske i domaće institucije, a naroavno tu su i fotografije kao dokaz.

Na profilima putem sledećih linkova možete videti da su psi naš život i radimo sa njima zato što ih volimo.

https://www.facebook.com/nenad.savic

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000225197284
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija