Objavljeno: avg 04 2021 05:43

Orjana Galaxy uzgaivačnica Malih Italijasnkih Hrtova

Objavljeno: avg 04 05:43
Pregleda: 28
Orjana Galaxy uzgaivačnica Malih Italijasnkih Hrtova ove godine nudi 4 mužijaka na prodaju iz dugo očekivanih legal C i D.
Oštenjeni 14.6.2021. i 19.6.2021. Roditelji višestruki šapioni vrhunskog porekla!

___________________________________________


Majka legla C: Maze Forum Romanum , uvezena is Poljske. Juniorski šampion Srbije u lepoti. Takođe, Juniorski šampion Bosne i 2. BIS (najbolji pas izložbe)
DNK TEST:
FEH - N/N(clear)
PCAG - N/N(clear)
PRA-IG1 - AA Bb Cc DD EE

__________________________________________

Majka legla D: Amelija Orjana Galaxy , iz naseg uzgoja. Juniorski šampion Srbije i Crne Gore. Takodje je šampion Crne Gore i Bugarske I Grand šampion Crne Gore I Bugarske.
DNK TEST:
FEH - N/N(clear)
PCAG - N/N(clear)
PRA-IG1 - AA bb cc DD EE

____________________________________________

Otac oba legla: Bonitas Spirit Fabulous Don VIto, uvezen iz Rusije. Juniorski šampion Rusije, Srbije i Crne Gore. Takodje je šampion Crne Gore i Bugarske I Grand šampion Crne Gore I Bugarske.
DNK TEST:
FEH - N/N(clear)
PCAG - N/N(clear)
PRA-IG1 - AA Bb Cc DD Ee

_____________________________________________

Roditelji legal D, Amelia Orjana Galaxy i Bonitas Spirit Fabulous Don Vito su osvojili nagradu BIS Par / Najbolji Par Izložbe u Crnoj Gori i u Bugarskoj!
Štenci će uskoro biti spremni za nove domove, očišćeni od parazita, vakcinisani i mikročipovani i sa validnim dokumentima kao i zdravstvenim uverenju i DNK testovima iz US DAVIS veterinarske labaratorije u SAD-u. Štenci žive u kući sa nama i odraslim hrtovima. Socijalizovani su na život u porodici kao kućni ljubilci naviknuti na decu, pse svih veličina i mačke. Uslovi u kojima žive prevazilaze standard mnogih uzgajivača.

Dobro došli u uzgaivačnicu ORJANA GALAXY i hvala Vam što se interesujete za ova divna stvorenja!

Info putem telefona : +38162782112 (sms, Viber, WhatsApp)
Mila Orjana
Orjana_Galaxy
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
28

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija