Objavljeno: mar 29 2021 04:07

Poklanjamo psa, pulin-koker španijel, 11 meseci

Din

Objavljeno: mar 29 04:07
Pregleda: 31
Poklanjamo dvorišnog psa, ime mu je Nero. Sa nama je od 3. nedelje, u maju puni godinu dana. Odrastao je u dvorištu sa tri porodice.

Mešanac je, otac Vojvođanski pulin, majka je koker španijel. Društven je, socijalizovan, uvek za igranje i sa decom i drugim psima.

Vrlo inteligentan, brzo uči nove komande. Držan u dvorištu sve vreme, ima boks ali je vrlo retko zatvaran. Pokazuje izrazite čuvarske osobine, ne promakne mu nijedno dešavanje u dvorištu (i na ulici u okolini), uvek lavežom upozorava.

Uredno vakcinisan, čišćen od parazita, hranjen kvalitetnom hranom (trenutno Trainer, džak od 10+ kg ide uz njega)...

Razlog zašto želimo da ga poklonimo jeste što su mi otac i majka već stari (delimo dvorište sa njima), a pas je vrlo živahan i uvek bi da se igra. Bojimo se da ne obori nekog od njih ako skoči na njih. Učimo ga da ne skače na ljude, ali verovatno će proći još dosta vremena dok se smiri, dok ga prođe 'pubertet'. Otac mi je u kolicima, i kad je lepo vreme izlazi na dvorište da vežba, što je posebno rizično uz mladog i agilnog psa.

Kontakt:
Boris
063/504-885
call/sms/viber/whatsapp
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
31

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija