Objavljeno: nov 27 2013 03:22

Lovacki noz za prezivljavanje

EUR

Objavljeno: nov 27 03:22
Pregleda: 23
Napravljen je od visoko
Napravljen je od visoko kvalitetnog, 6 mm debelog Krupp-ovog čelika, tvrdoće od 57-59 Rokvela, što ga čini vrlo robusnim i jakim. Drška ja od visokokvalitetne gume, 95 Šora tvrdoće. Projektovana je tako da i levoruki i desnoruki mogu da je podjednako koriste. U slučaju oštećenja, drška je zamenjiva. Nož je maksimalno izbalansiran i za dobre poznavaoce gadjanja nožem sve jedno je da li ga potežu iz drške ili iz sečiva. Ispoliran je do perfekcije, tako da je mogućnost skupljanja bakterija na sečivu minimalna, i u slučaju potrebe intervencije na terenu( ujed zmije, vadjenje metka....) vrlo jednostavno ga je dezinfikovati. S obzirom da se materijal od koga se pravi, koristi za izradu hiruških instrumenata, korozija je isključena. Svaki komad je ručno izradjen pa je prema tome i svaki unikat, obeležen rednim brojem.
kvalitetnog, 6 mm debelog Krupp-ovog čelika, tvrdoće od 57-59 Rokvela, što ga čini vrlo robusnim i jakim. Drška ja od visokokvalitetne gume, 95 Šora tvrdoće. Projektovana je tako da i levoruki i desnoruki mogu da je podjednako koriste. U slučaju oštećenja, drška je zamenjiva. Nož je maksimalno izbalansiran i za dobre poznavaoce gadjanja nožem sve jedno je da li ga potežu iz drške ili iz sečiva. Ispoliran je do perfekcije, tako da je mogućnost skupljanja bakterija na sečivu minimalna, i u slučaju potrebe intervencije na terenu( ujed zmije, vadjenje metka....) vrlo jednostavno ga je dezinfikovati. S obzirom da se materijal od koga se pravi, koristi za izradu hiruških instrumenata, korozija je isključena. Svaki komad je ručno izradjen pa je prema tome i svaki unikat, obeležen rednim brojem.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23
0652452299

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija