Objavljeno: apr 22 2017 11:00

Cajon Serbia MD

Objavljeno: apr 22 11:00
Pregleda: 6
Cajon Serbia MD ima dugogodišnje iskustvo u ručnoj unukatnoj izradi perkusionih instrumenata, cajon(kahon), opreme za cajon(kahon)stalke za gitare, ukrase i predmete od drveta. Radimo isključivo po narudžubini klijenata. Nemamo serijsku proizvodnju iz razloga što, svi proizvodi izradjuju ručno, unikatno od najkvalitetnijeg drveta, (proizvoda od drveta), bez upotrebe mašina za kopiranje proizvoda. Svaki nas klijent može da bira oblik, vrstu drveta, boju, opremu, dodatke za predmete od drveta. Drvo i proizvode od drveta tretiramo, bajcujemo, lakiramo iskjučivo sa bojama i lakovima koji ne štete prirodi.

Svaki poizvod cajonserbia je unikatan, jedinstven i nepostoji ni jedan isti takav nigde u svetu!

To mogu posvedočiti ponosni vlasnici naših unikatnih ručno radjenih proizvoda.

Cajon Serbia MD ima malo radnika ali puno stručnih prijatelja u oblasti obrade drveta, dizajna, kvaliteta koji pomažu pri izradi perkusioni instrumenata i ostalih predmeta od drveta. Cajon Serbia MD radi iz ljubavi prema perkusijonim instrumentima, unapredjenju zvuka i umetnosti u obradi drveta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0638903406

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija