Objavljeno: jul 21 2019 06:09

Zastitne cizme i odela

EUR

Objavljeno: jul 21 06:09
Pregleda: 25
Power S3 WRU HRO COFRA - Cipele specijalne namene,duboke, dizajnirane za drvoseče, od vodoodbojne kože debljine 2mm sa prošivenim i varenim šavovima i zaštitom od prosecanja motornom testerom, postava od paropropusnog TEXELLE materijala otpornog na abraziju koji brzo upija i oslobađa vlagu, imaju SOFT-BED tabanicu od ekstremno mekanog PU koja se može izvaditi. Tabanica je antistatik, anatomski oblikovana, prekrivena tkaninom i pruža izolaciju od toplote i hladnoće. Cipele imaju nemetalni APT Plate uložak i čeličnu kapu. Antistatik, protivklizni đon sa apsorberom energije u oblasti pete je prošiven, u celosti izradjen od nitrilne gume otporne na temperature do 3000C (kontakt do 1 min) i otporan na ugljovodonike, prednji deo cipele je prekriven slojem nitrilne gume radi dodatne zaštite. EN ISO 20345, EN ISO 17249. Specijalna obuća dizajnirana za zaštitu drvoseča. Cena 100 evra

Zastitno odelo za secu – Polukombinezon (pantalone i jakna zaštitom od sečenja motornom testerom) za drvoseče i šumare u kombinaciji zute i plave boje visoke vidljivosti, lako uočljivi prilikom rada u šumi. Polukombinezon pruža zaštitu od sečenja motornom testerom, vodootporan je, ima elastične tregere podesive dužine pomoću kopči i praktične džepove. Koristi se u šumarstvu i drvnoj industriji.
Imam jednu jaknu velicina XL, dva para pantalona velicina 56 i 58. Cena 40 evra / kom. Za kupovinu sva tri artikla dogovor.

Za kupovinu kompleta, cipele za secu i odela za secu, poseban dogovor oko cene.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
25
0641139766

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija