Objavljeno: feb 24 2013 02:25

Online kupovina naocara

Objavljeno: feb 24 02:25
Pregleda: 2
Program zarade na internetu ( affiliate ) - Online kupovina naocara

- Internet prodavnica NaočareOnline Vam nudi mogućnost da zaradite uz pomoć našeg affiliate programa koji funkcioniše po sistemu 'pay per sale'.

Šta je Naočare Online ?
- Naočare online je internet prodavnica koja medju prvima u regionu objedinjuje razne kategorije sunčanih naočara na jednom mestu. Bogat asortiman, brza isporuka, niske cene, profesionalna izrada stranice i konstatni monitoring kupaca omogućava da naša prodavnica raste i uspešno posluje. Budite i Vi deo našeg tima !
Kako funkcioniše program zarade?1. Uključivanje u program je potpuno besplatan i uz to dobijate gratis 1000 din početnih sredstava.
2. Posle uspešne registracije udjite u affiliate admin panel i tamo preuzmite kod našeg banera ili nekog drugog marketinškog alata i postavite na vašu stranicu.

3. Svako ko klikne na taj baner biva preusmeren kod nas, i od realizovane prodaje Vi dobijate 20%.

4. Kupac koji je došao sa vaše stranice postaje vaš izvor zarade u trajanju od jedne godine. Tokom te godine ako ponovo kupuje kod nas, Vi dobijate Vašu zaradu koja Vam pripada.
Za registraciju u našem affiliate programuhttp://www.naocareonline.com/affiliates/jrox.php?id=306
Osnovne informacije i uslovi korišćenja affiliate programa:
- Svaki novi registrovani korisnik dobija 1000 din besplatnih sredstava.
- Prva isplata affiliate partneruje posle dostizanja cifre od 2500 din u koju se uračunava i 1000 din poklon sredstva (1500din+1000din). Posle prve isplate partner bira vreme sledeće isplate.
- Plaćanje se vrši u dinarima na preciziran račun od strane affiliate partnera. Isplata se izvršava i na račun fizičkog lica i na račun pravnog lica.
- Korisniku je dostupan kontrol panel sa potpunim uvidom o ostvarenoj zaradi i statistikama.
- Podrška svakodnevno tokom radne nedelje Vama na usluzi na [email protected].
Affiliate link za Vase ukljucenje
http://www.naocareonline.com/affiliates/jrox.php?id=306
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija