Objavljeno: jul 25 2020 02:09

Najskuplje Španske Klompe Suecos Vera

Din

Objavljeno: jul 25 02:09
Pregleda: 43
Da li Želite zrelo doba bez umornih stopala i profesionalnih oboljenja ?
Da naravno, onda ne štedite na svom zdravlju jer zdravlje koje se kupuje u apoteci višestruko je skuplje !
Mislite da su skupe ?
Ne nisu. . . jer vaše zdravlje nema cenu a to najbolje znaju žene koje poštuju sebe i žele da uspore starenje.
Lako se održavaju, sporo habaju i najmanje duplo duže traju od običnih poliuretanskih kloma koje su vam dosadile jer vam svakodnevno stvaraju bolove od stajanja i hodanja je dovoljan razlog za kupovinu kvalitetne obuće koja se svakodnevno nosi.
– Orginalne Španske klompe Suecos su Br.1. u svakodnevnoj zaštiti vašeg zdravlja i za par minuta pročitajte zašto.
Udruženi Švedski lekari, fizijatri i tehnolozi više godina su analizirali profesionalna oboljenja od stajanja i hodanja i tako testirali i došli do najboljeg materijala i oblika klompa obuće za dame koje provode više sati na nogama.
Zašto su Suecos klompe proglašene za najbolje ženske klompe na svetu u klasi LZO ?

Zato što su Vera klompe inovativne bolje od klasičnih poliuretanskih koje sada koristite ?

Dodatni Specijalni sunđerasti mekani jastučići za stopala apsorbuju težinu i amortizuju pritisak i olakšanje u stopalima, nogama, zglobovima i leđima.
Lakoća i mekoća X-cell materijala daje jedinstveni osećaj rasterećenja i zato Veru naročito preporučuju zahvalni naši kupci koji su imali bolove u zglobovima i lumbalnom delu kičme, problem sa petnim trnom, venama, čukljevima
Suecos klompe predstavljaju Švedsku exluzivnu tehnologiju Health Tech™ koja se ogleda u lakoći sa sistemom , , sigurnih stabilnih podpetica“ preporučene visine 5-6 cm koje ističu vašu ženstvenost a ne štete zdravlju. Po analizi Švedskih tehnologa to je idealna visina podpetica koja deli opterećenje 50%-50% na prste i pete i smanjuje zamor čak do 75%
Ovaj sistem integriše ergonomski dizajn i prozračne materijale najnovije generacije
Cool Tech™ obloga sa unutrašnje strane izrađena je od mekanog tekstila koji pomaže u upijanju vlage u unutrašnjem delu gornjišta i gazišta.
Mikrofiber gornjište ne upija znoj i omogućava prozračnost i paropropusnost vlage iz stopala. i savršeno liči na matiranu belu kožu
X-Cell™ Ultralaki đon- gazište, napravljeno je od EVA materijala a obloženog sa SRC neklizajućom rebrastom mekanom gumom.
Podpetica visine od 5-6 cm odozdo i na bočnim stranama je ojačana sa neklizajućom rebrastom gumom, koja služi za vašu veću bezbednost na svakom koraku i smanjenje rizik od proklizavanja
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija