Objavljeno: feb 17 2020 06:31

Metalni ormar za lovacke puske radionice alat Z3

Objavljeno: feb 17 06:31
Pregleda: 166
Nesto izmedju sef - kase i metalnog ormara. Dosta kvalitetniji i deblji lim nego na klasicnim ormanima, brava i sistem zakljucavanja kao na sef kasama u besprekornom stanju sa originalnim kljucem. Ima  4 cilindra zakljucavanja. Sasvim solidan za lovacko oruzje, radionice, alat i. . . .  

Spoljne dimenzije: 190 x 90 x 48 santimetara, nemam mogucnosti da izmerim tezinu a po proceni je tezine oko 150kg.

Drzaci i police se steluju na visinu po vasoj zelji a prodaje se sa drzacima i policama ili bez njih- razlika u ceni. Besplatan transport do 50 kilometara. Imam u prodaji vise modela sef - kasa, ugradnih sef - kasa, metalnih ormana, rolo ormana - pogledajte u mojim oglasima na KP.
 
                   V A Z N O:  
Od 05.01.2018. godine zbog nekorektnosti pojedinih "kupaca" kojima "tetka" nije mogla poslati novac i slicno ne postoji mogucnost da se predmet prodaje rezervise i obustavi prodaja dok isti ne uplati 25% kapare. Ukoliko isti ne dobije novac od "tetke" i slicno, te ne realizujemo dogovor u tom roku kapare ostaju meni a predmet se prodaje drugom kupcu. Hvala na razumevanju.   

Imam jos 20 metalnih ormana u prodaji. Pogledajte moje oglase na kp

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
166
0621202222

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija