Objavljeno: dec 13 2014 10:28

RIPSURFER X daska za surf

EUR

Objavljeno: dec 13 10:28
Pregleda: 6
Ripsurfer vam daje mogućnost da radite treninge koji grade ravnotežu, snagu, agilnost, aerobnu izdržljivost, stabilizaciju i koordinaciju. RSX je podesiv svim nivoima vežbača. Dimenzije su 178 x 56 x 28 cm. Daska je prenosiva, teška 16 kg i stoji vertikalno u našem postolju. Može se podešavati stabilnost daske pomoću 4 opruge koje se skidaju, ako želite trening na nestabilnijoj površini. 100% Made in America!
Uz RSX postolje za Ripsurfer X po ceni od 58 evra(slika 3). Vaša RipSurfer X stoji vertikalno na ovom postolju i zauzima malo mesta. Nakon što ste završili svoj trening, podignite dasku i stavite je u postolje: u ormar, u sredinu sobe ili kao ukras do vašeg zida. Daska će stajati 8 cm od poda i 30 cm od zida pored kojeg stoji.
Ripsurfer i postolje možete naručiti na www. fitnesshouse. co. rs

SURFSET ® Metod је inspirisan dinamičnim pokretima surfovanja i dizajniran da izvaja vitki surferski stas. Naš program obuhvata fizičke pokrete sporta, kao i avanturistički duh surfovanja u sveobuhvatnim vežbama koje kombinuju topljenje masnih naslaga, izgradnju mišićne mase i razvijanje ravnoteže istovremeno. Razvili smo specijalne programe za decu, obuku za ozbiljne surfere i balans za ljubitelje joge – inspirisani potrebama tela i duha.


Kratkoročne i dugoročne koristi od treninga sa otporom:
• pojačan metabolizam, koji je važan faktor u sagorevanju masti i opštem telesnom sastavu
• smanjen rizik od dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti, visokog krvog pritiska, visokog holesterola i osteoporoze
• ojačani trup (core mišići) radi povišene stabilnosti i fleksibilnosti
• smanjen rizik od povrede. Povećana gustina kostiju i veća snaga smanjuje bole u leđima i kolenima pomoću izgradnje mišića oko tih područja.
• dobro definisani mišići za opštu atletsku građu i izgled

Mi se nalazimo na adresi :
Omladinskih Brigada br. 6, 11070 Novi Beograd

Tel: 011/269-52-91, 063/173-49-50

Radno vreme kluba: radnim danima 08 – 23, subotom 08 – 19, nedeljom 08 – 16
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
+38163338786

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija