Objavljeno: feb 26 2018 02:44

Ring Sport

Din

Objavljeno: feb 26 02:44
Pregleda: 15
Ring Sport se od 1993. godine bavi proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine se bavi uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes. Za sve to vreme, stvoreno je već preveliko iskustvo, tako da je Ring Sport postao definitivni lider u uvozu i količini prodaje navedenih artikala, kako na našim prostorima, tako i u regiounu.. To je i zbog toga što smo u stalnim tokovima sa svetskim standardima (naše stalne posete najvećim svetskim sajmovima i prezentacijama u ovom domenu u USA, Aziji, Brazilu, Evropi...)

Proizvodi koje nudimo su jako kvalitetni i po neverovatno niskim cenama. Na taj način, naše reference su vrlo impozantne (najpoznatije hale, fitness centri, wellness centri, škole...), a takođe i svako domaćinstvo sigurno već poseduje neki artikal iz naše ponude. Mi nudimo najbolji odnos cena-kvalitet-dizajn.

Glavni domen našeg poslovanja je uvoz rekvizita za fitnes koji je u ekspanziji na našim prostorima. Tu podrazumevamo rekvizite za kućno vežbanje: sobne bicikle, trake za trčanje, stepere, orbitreke, gladijatore, klupe, tegove, vesla... i fitness "rekvizite". Ring Sport je vlasnik i uvoznik brendova RING i RELAX koji definitivno imaju primat na domaćem trzištu, a u poslednje vreme i u regionu (Bosna, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora.,Bugarska, Rumunija..).
Pogledajte nasu ponudu na http://www.ringsport.rs/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
+381118774369

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija