Objavljeno: jul 16 2014 01:41

Polovne fitness sprave za teretanu i za krupn

Objavljeno: jul 16 01:41
Pregleda: 10
Profesionalne komercijalne studiske polovne cardio fitness sprave Lifefitness, TechnoGym, Matrix, Prekor...po povoljnim cenama u stanju (remanufacturing) servisirane potpuno ispravne bez tragova koristenja. Trake za trcanje, steperi, sedeci i uspravni bicikli, eliptik trenazeri....sa preciznim mernim uredjajima za pracenje srcanih frekvencija i elekt. mehanizmima koji koordinisu otpor sprava sa zadanim pulsom. Max. tezina korisnika je i do 200kg, trajnost, pouzdanost, kvalitet su neupitni i neuporedivi spravama kucnog prograama sa naseg trzista. Oprema se nalazi u NS i u SU i moguce je bilo kada pogledati, isprobati ili preporuciti po dogovoru.
http://www.sportska.webatu.com/ (cene, klikni linki)
Ako covek preko 120kg(na mnogima vec od 100kg) stane na traku za trcanje koja nije studio, profi, komercijalne kvaltete tada gazna gumena povrsina prosto proklizi preko pokretnih osovina trake ili daska preko koje se krece traka pukne. Oprema koju prodajemo za klubove u velikoj meri uzimaju i krupnije osobe za individualno koristenje imaju ogranicenje za maksimalnu tezinu korisnika od 200kg. Isprobajte profi bajk, traku za trcanje, eliptik trenazer, steper, spinning u izaberite za sebe najbolje.
http://www.sportska.webatu.com/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
0642288117

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija