Objavljeno: mar 18 2022 11:25

Grbača za Švedske Lestve

Din

Objavljeno: mar 18 11:25
Pregleda: 7
Cena: 15900din (dostava je besplatna)
(otkup + poštarina = 15900din)
Švedske lestve kao jedan od osnovnih rekvizita fiskulturnih sala omogućuju raznovrstan spektar vežbi određenih grupa mišića kao i vežbi istezanja, i uz poliesterske dodatke mosnicu i grbaču spektar i efekat vežbi uz švedske lestve (ripstol) postaje veći. Iako su švedske lestve sastavni deo fiskulturnih sala kako školskih tako i profesionalnih vrlo su pogodne i za kućnu upotrebu (kako za vežbanje tako i za rehabilitaciju).


- Mosnica je dodatak od poliestera koji se montira na švedske lestve pod određenim uglom (veći ugao znači veću težinu vežbanja). Mosnica se najčešće koristi za vežbanje trbušnih i leđnih mišića. Mosnica je izrađena od poliestera (staklo-plastika) jakog materijala koji se koristi i u izradi aviona, čamaca i automobila. Mosnica na sebi ima deo sa zakačkama kojim se kači za švedske lestve.

Cena mosnice: 17.900din. /kom. (dostava uračunata u cenu)


- Grbača je dodatak od poliestera koji se montira na ripstol. Grbača može da se montira na različitim visinama na švedskim lestvama. Grbača se najčešće koristi za istezanje leđnih mišića, za vežbe za trbušnu muskulaturu, kao i za sklekove gde se grbača postavi nisko i služi kao oslonac za noge. Grbača kao i mosnica je izrađena od poliestera (staklo-plastika) jakog materijala koji se koristi i u izradi aviona, čamaca i automobila. Grbača na sebi ima deo sa zakačkama kojim se kači za švedske lestve.

Cena grbače: 15.900din. /kom. (dostava uračunata u cenu)


Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija