Objavljeno: apr 12 2022 01:06

Rukavice za teretanu / zaštita dlana i prstiju - model Easy

Din

Objavljeno: apr 12 01:06
Pregleda: 4
Informacije i cene o svim rukavicama za teretanu:

Rukavice za teretanu i fitnes - Classic proizvode se od prave kože 50% (deo koji štiti dlan) i poliestera 50% u crveno/crnoj boji, dostupne su u veličinama M, L, XL i XXL.
Cena rukavica “ Classic” je 900din. /par ( šifra RS-672 )

Rukavice za teretanu i fitness - model Professional proizvode se od prave kože 50% (deo koji štiti dlan) i 50% od poliestera, sa opcijom bandažiranja zgloba. Proizvode se u crveno/crnoj boji i dostupne su u M, L, XL i XXL veličinama.
Cena rukavica “ Professional” je 1100 din. /par ( šifra RS-675 )

Rukavice za teretanu i fitness - model Lady proizvode se od poliestera, u purpurno/crnoj boji i dostupne su u S, M, i L veličini.
Cena rukavica za teretanu i fitness - model “ Lady” je 690 din. /par ( šifra RS-669 )

Rukavice za teretanu / Zaštita dlana i prstiju - model Easy proizvodene od neoprena, univerzalne veličine “ one size” u sivo/crnoj i pink/crnoj boji.
Cena rukavica “ Easy” je 790 din. /par (šifra RS-18-104)

Rukavice za teretanu / Zaštita dlana i bandažiranje zgloba - model Flex proizvodene od neoprena, univerzalne veličine “ one size” u crveno/crnoj boji.
Cena rukavica “ Flex” je 990 din. /par (šifra RS-577)

Rukavice za teretanu/zaštita za dlan - izrađena od gumiranog polimera koji je tanak a istovremeno pruža dobru zaštitu dlana i lepo prijanja na ruku. se prodaje u paru, a cena iznosi: Zaštita za dlan cena 1 par: 250 din. /par
Zaštita za dlan cena 5 pari: 1350 din. /par
Zaštita za dlan cena 10 pari: 2500 din. /par

Bandažeri (par) dužine 3m: 550din. /par

(dostava za jedan ili više poručenih pari rukavica je 300 din. )

Rukavice za teretanu, takmičarske rukavice, fitness rukavice, rukavice za vežbanje, zaštitne rukavice, zaštita dlana, bandažiranje, rukavice za aerobik, bandažeri.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija