Objavljeno: mar 15 2022 01:26

Sprave za zgibove, propad. i trbušnjake

Din

Objavljeno: mar 15 01:26
Pregleda: 13
Cena: 7950 din (dostava je 1000 din)
(otkup + poštarina = 8950 din)
U OVOM SETU DOBIJATE:

Zidno vratilo sa dodatnim ručicama - 1 kom
(Moguće boje grip traka su: crna, bela, zelena, narandzasta i plava)
Zidnu spravu za propadanje i trbušnjake - 1 kom
Opis zidnog vratila: Uski hvat je 55cm, a siri hvat je 110cm. (original “ iron” ) Rucice na stranama vratila su blago povijene nadole i oblozene neoprenskom (sundjerastom) gumom radi lakseg vezbanja. Sipka koja se nalazi izmedju rucica zidnog kucnog vratila je obmotana "gripom" - kvalitetnim materijalom koji se obmotava oko drske teniskog reketa. Rucice za paralelni hvat stoje u normalnom polozaju u odnosu na sipku i omogucavaju dodatne vezbe. Ove dve rucice su oblozene gumenom oblogom koja po sebi ima zljebove protiv proklizavanja.

Opis seta za propadanje i trbušnjake: Razmak gumenih ručica za propadanje i za trbušnjake je 55cm. Sunđeraste podloge za podlaktice i leđa su prčvršćene za set i prevučene su atlas kožom radi udobnijeg vežbanja.

Set se šrafi u zid sa 8 šrafa i tipli koje NE IDU uz set. Promer šrafova i tipli se mora prilagoditi podlozi (zidu) na koji se pričvršćuje set kao i težini vežbača.

Ova sprava spada u sprave koje obuhvataju sve vrste vežbanja sledećih sprava: sprava za zgibove , razboj za zgibove , razboj za vežbanje , razboji za sobu , sobne sprave za vežbanje , sprave za sobu , kućno vratilo , razboj za propadanje , zidna vratila , sprave za trbušnjake , sprava za propadanje , sprava za zgibove , sobna vratila , sobno vratilo itd.

Za dostavu i račun potrebni:
Ako ste građanin (fizičko lice): GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub: NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije: 023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193



O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija