Objavljeno: nov 09 2022 03:40

Skije HEAD iGS (GIANT SLALOM) PRO Worldcup

Din

Objavljeno: nov 09 03:40
Pregleda: 18
Skije HEAD iGS (GIANT SLALOM) PRO Worldcup
Telefon 0600855085
cena je 9000 dinara
Dužina: 170cm
Geometrija: 101,3-65,7-87.3mm
Radijus 21,4m
Karakteristike: Inteligentna tehnologija
Bazni umeci Chip i Grafen
Worldcup konstrukcija sendviča
Trkačka struktura velike brzine UHM C baza.
Radijus 21,4m – FIS odobren.
INTELIGENCIJA: I dalje najefikasniji elektronski sistem upravljanja skijama na tržištu.
Adaptivna HEAD Intelligence tehnologija pomaže vašoj skiji da se savršeno ponaša – kako u odnosu na teren tako i u odnosu na vaš individualni način vožnje. HEAD Worldcup iGS PRO odobren od strane FIS-a je isproban i testiran pobednik trke, koji pruža eksplozivno ubrzanje, vrhunsku ravnotežu i besprekornu kontrolu na GS (GIANT SLALOM) stazama širom sveta.
Ova skija se može pohvaliti sa više olimpijskih medalja od bilo koje druge, što nije iznenađenje s obzirom da je rafinirana trkačka tehnologija.
IGS skija pruža izvrsno prijanjanje, ubrzanje i sve što je potrebno da se pobedi konkurencija, dok je HEAD Worldcup reaktivno drveno jezgro napravljeno jačim, lakšim, snažnijim i ultra odzivnim zahvaljujući integrisanoj Titanal, Graphene i inteligentnoj tehnologiji.
HEAD Worldcup iGS imaju ugradjen CHIP u sebi i GRAFEN u sendvicu od kojeg su napravljene. GRAFEN je najtanji i najlakši element koji je čovečanstvo ikada otkrilo. GRAFEN je i najjači materijal na planeti, jači od dijamanta i 300 puta jači od čelika, sve u debljini od jednog atoma. Nešto o GS skijama
GS (veleslalom) imaju veći radijus radi stabilnosti pri većoj brzini u velikim zaokretima. Ove skije se takođe dobro ponašaju i u kratkim zavojima.
Pošto su ove skije stabilnije u dugim zavojima i još se mogu dobro skijati u kratkim zaokretima (posebno u kratkim zaokretima), zato se smatraju da su ove GS/RC skije malo raznovrsnije od svi ostalih skija.
Veleslalomske skije (skraćeno: GS skije), koje se često nazivaju trkačkim rezbarima ili samo trkačkim skijama, napravljene su za okrete velikog radijusa na sveže pripremljenim stazama ili stazama za trku.
Odlično se ponašaju na tvrdom snegu. Klasične GS skije su čvrće i uže od drugih tipova skija i imaju manje bočnih rezova. One su duže od slalomskih skija i uvek premašuju telesnu visinu skijaša, čineći ih stabilnim i bez vibracija.
O Headu:
HEAD je vodeći globalni dobavljač vrhunske opreme i odeće visokih performansi za sportiste i igrače, na svim nivoima. Od njegovg lansiranja 1950. godine, stekli su reputaciju za vrhunski dizajn, inženjersku izvrsnost i strast za šampionom svih sportova, svuda. Performanse svetske klase zahtevaju najbolju opremu i zato je u HEAD-u svrha da daju sportistima i igračima na svakom nivou, upravo ono što im je potrebno za pobedu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0600855085

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija