Objavljeno: dec 18 2014 09:49

Iznajmljivanje apartmana

EUR

Objavljeno: dec 18 09:49
Pregleda: 49
Ski centar Rostovo, etno selo Babići nalazi se na magistralnom putu Bugojno – Novi Travnik
Nalazi na 1160 metara nadmorske visine.
Restoranska sala je pogodna za seminare,konferencije, svadbe i druge svečanosti. Te godine obogatio je i svoju sportsko-rekreacijsku ponudu stazom za planinarenje, stazom za brdski biciklizam,motocross,kvad i jeep stazom . Hotel Rostovo raspolaže sa 15 luksuzno uređenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba. Svaka soba ima Kupaonu, TV, kablovsku antenu. Također smo izgradili etno selo koje ima kapacitet 60 ležajeva i planiramo izgradnju još nekoliko kuća da povećamo broj ležajeva. Selo cine vikendica, mlin-vodenica, a u tjeku je gradnja drugih autenticnih objekata (kovacnica, mljekarnica i muzej...) te štala za konje, tako da ce se u zimskom periodu moci uzivati u voznji na saonicama, a u proljetnom i ljetnom periodu u rekreativnom i sportskom jahanju i voznji fijakerom. U selu se mogu vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena tj., pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domace zivotinje iz ovoga kraja.U bliskoj budućnosti planiramo izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena, sportskih terena, te punionicu vode.Ukupna površina centra, zatvorenog prostora 2000 m2 i 57 000 m2 zemljišta.
NA PODRUČJU ROSTOVA SE NALAZI PREKO 50 IZVORA PITKE VODE I VRUĆA VODA, KOJA JE JEDINI IZVOR TERMO-MINERALNE VODE U EUROPI. ČISTI ZRAK I NETAKNUTA PRIRODA ROSTOVA JE U NARODU POZNAT I KAO ZRAČNA BANJA, ŠTO JE DOKAZANO PRIMJERIMA GDJE SU LJUDI IZLJEČENI SAMIM BORAVKOM NA ROSTOVU.

Ski centar "ROSTOVO" posjeduje dva ski lifta tipa SIDRO koji imaju kapacitet 1500 skijaša na sat i jedan baby lift dužine 300 metara.Udaljenost ski staze od hotela je 100m.
Skijalište je idealno za djecu, početnike, rekreativce i školu skijanja. Podloga staze je travnata te je mala mogućnost ozljeda kao i oštećenja skija. Staza je opremljena reflektorima što omogućava noćno skijanje.Također smo uradili sistem i nabavili topove za vještačko osnježavanje ski staze.
U sklopu ski centra radi i škola skijanja za sve uzraste sa kvalificiranim instruktorima skijanja i
za posjetioce koji nemaju svoju opremu na raspolaganju je iznajmljivanje nove ski opreme (skije, pancerice, snowboard, sanke, skuteri...)
U podnožju ski liftova nalazi se caffe bar gdje se u svakom trenutku možete osvježiti i zagrijati nekim od toplih napitaka.
Pored zimske ponude Ski centar Rostovo, etno selo Babići je Idealno za organiziranje škole u prirodi, gdje uz kval
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
49
0038730290209

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija