Objavljeno: feb 13 2013 03:23

Letovanje Vila Familija Tivat

EUR

Objavljeno: feb 13 03:23
Pregleda: 4
Prosetajte kroz istoriju Boke Kotorske. Posetite stari Kotor, Perast i Stoliv. Plovite putevima starih kapetana i neka vasa luka bude "Vila Familija" koja je po tumacenju Zavoda za zastitu spomenika kulture Kotor proglasena jedinstvenim primerom stanbene arhitekture koja je nastala u prvoj polovini 19 veka.

Vila se nalazi na peni od mora na plazi i setalistu u strogom centru Tivta na adresi "setaliste kapetana Iva vizina br. 10"

Vila je u vlasnistvu beogradske porodice i kompletno je renovirana kao u izvornom stanju. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka soba sa kupatilom, klimom i friziderom. U prizemlju je velika basta i tv salon.

Gosti mogu koristiti jedan dan gratis camac ili kajak ili bicikl.

Cena po osobi: Maj 6 e, Juni i Septembar 8 e, Juli i Avgust 15 e

Radi malog kapaciteta rezervisite na vreme. Nalazimo se u centru Zemuna.

Tel. 0641470415 ili nas nadjite na fb. Vila Familija Tivat.

Proverite zasto su u nasoj blizini, bilo na svojim jahtama ili u kucama, Novak Djokovic, Dejan Bodiroga, Nemanja Vidic, Roman Abramovic, Edi Dzordan, Ralf Sumaher, Oleg Deripaska, Rotsild, Piter Mank, Majkl Daglas, Ketrin Zita Dzons i dr.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0641470415

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija