Objavljeno: jan 05 2015 11:14

Kopaonik ZIMOVANJE LETOVANJE

EUR

Objavljeno: jan 05 11:14
Pregleda: 9
Vikendica koju Vam nudimo, nalazi se u naselju Novoselske bačije. Od Sunčanih Vrhova udaljena je 3400m asfaltnim putem kojim se stiže do same kuće automobilom, leti i zimi. Ispred kuće je parking za više automobila. I put i parking se čiste i u uslovima visokih snežnih padavina.
Kuća ima četri etaža i zdravu pijaću vodu, struju, parno grejanje i na struju i na drva. Opremljena je kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom,kablovskom TV, besplatnim internetom, šank-barom, kupatilom, dvema spavaćim sobama (sa terasom) i potkrovljem. Oko kuće je velika ograđena terasa sa spoljnom česmom, roštiljem i stolom u hladovini planinske breze. Desetoro do dvanaestoro gostiju veoma konforno i udobno može da boravi bilo zimi ili leti.
U kuhinji su Vam na raspolaganju šporet na drva, šporet na struju i plin, frižider, zamrzivac, sudopera sa toplom vodom, ormar sa visećim elementima, svo potrebno posuđe, stolnjaci... za hranu koju donesete, imate sve uslove da je očuvate i pripremite.
Ljubazno Vas pozivamo i očekujemo da rezervišete termin vašeg boravka!

Sve informacije možete
dobiti i putem telefona:
+381 (0) 18 265656
+381 (0) 64 1522599
ili pišite na e-mail adresu:
[email protected]
saznajte vise na:
www.ptt.rs/korisnici/t/r/treska

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
+381641522599

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija