Objavljeno: mar 01 2018 10:39

Vila Slavica

Din

Objavljeno: mar 01 10:39
Pregleda: 15
Vila Slavica je u samom centru Vrnjačke banje, preko puta poznatog banjskog restorana “Dukat.

Lokacija samog Vile Slavica je idealna za sve one koji žele da budu u centru dešavanja a opet u mirnoj i opuštajućoj atmosferi. Upravo zbog ove idealne lokacije naš smeštaj je pravo mesto za posetioce svih uzrasta.

U Vili Slavica ćete zasigurno uživati u toploj i ugodnoj atmoseri koju Vam garantuju nasmejani domaćini i zadovoljni posetioci koji se godinama iznova vraćaju. Uz tradiciju od preko 50 godina koja vam garantuje profesionalnost i uslužnost, nećete se pokajati ako za svoj odmor upravo odaberete naš smeštaj.
Kako bi Vaš odmor učinili što lepšim i bezbrižnijim pokušaćemo da izađemo u susret svim vašim zahtevima i željama.
Možemo Vam rezervisati odlazak u Spa centar, vožnju fijakerom kroz banjski park, ukoliko je to potrebno obezbediti pomoć oko vađenja banjskog lista, starijim i/ili bolesnim osobama, tj. svima onima koji nisu u mogućnosti da to sami učine, možemo dostaviti vodu sa lekovitih mineralnih izvora po želji. Od nas možete zatražiti da Vam u sobu dostavimo piće ili hranu a tu smo i da Vam ukažemo na sva aktuelna i interesantna dešavanja u Vrnjačkoj banji.

Vaše je samo da zatražite a na nama da to i ostvarimo !

- Dozvolite nam da Vam pokažemo zašto su nam mnogi gosti verni već 50 godina.
- Dođite i uverite se u naš kvalitet i uslužnost i uvek ćete nam se vraćati.

Vise informacija : http://www.vilaslavica.rs

Za rezervacije I informacije : 060/1304545 ; 036/613691
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
0601304545

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija