Objavljeno: nov 03 2013 11:03

Izdavanje apartmana u Sokobanje

EUR

Objavljeno: nov 03 11:03
Pregleda: 4
Apartmani lukic su smešteni u tihom delu Sokobanje, na 1 km od reke Moravice. Objekat poseduje bujan vrt sa prostorom za roštilj, dečijim igralištem i sezonskim otvorenim bazenom. Centar grada je udaljen 800 metara.
Svi apartmani nude kablovsku televiziju, prostor za sedenje i potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom. Kupatila u apartmanima sadrže tuš kabinu, fen za kosu i papuče.
Najbližu prehrambenu prodavnicu pronaći ćete na 150 metara, a restoran u kojem se služe tradicionalni specijaliteti na 600 metara od smeštajnog objekta.
Apartmani se nalaze na 1 km od turskog kupatila i na 2 km od akva parka. Smešteni su na 5 km od Bovanskog jezera, gde možete plivati i uživati u pecanju. Srednjovekovna tvrđava Sokograd udaljena je 2 km.
Na 1 km od objekta staju lokalni autobusi, koji saobraćaju i do drugih gradova. Vlasnici apartmana mogu za vas organizovati besplatan prevoz do ove autobuske stanice. Najbliži aerodrom se nalazi u Nišu, na 60 km od apartmana. Beograd je udaljen 230 km.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0637322319

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija