Objavljeno: feb 08 2022 09:18

Lokal za 18 te rodjendane sa kompletnim osobljem

EUR

Objavljeno: feb 08 09:18
Pregleda: 11
Potpuno opremljen, kapaciteta 100 gostiju, sa svim inventarom, osobljem, rasvetom, ozvučenjem, tolaet M/Ž, ventilaciom, klimama, frižiderima, ledomat, specijalni efketi, dim mašinom, Organizujemo proslave punoletstva, rođendana nižih uzrasta, momačke-devojačke večeri, rođenja deteta, diplomske proslave i slično!

U ceni uračunato komplet osbolje: Konobar, Šanker, Dj, Obezbeđenje

Uz to vršimo organizaciju Vaše proslave, te možete sve obezbediti na jednom mestu!

Od pića (za koje imate pogodnost besplatnog dovoza i odvoza), potpunog povrata u bocu! (Piće od 1-3 € utroška za celo veče po gostu) Cene su diskontne. Uz to možete i sami doneti piće, u svakom slučaju vodimo računa o tome da nemate duplo otvorenih boca kako bi ostvarili što manji utrošak.

Ketering, za koji Vam možemo pomoći, ili možete po sopstvenom izboru doneti, koji aranžiramo i spremamo, posedujemo ovale, te je dovoljno samo da donetesete a mi čemo ih aranžirati i uslužiti.

Dekoraciju ako Vam je potrebna (Balone A kvaliteta i bukete) za koje je dostava besplatna, na Vama je samo da odaberete dezen, boju i količinu.

Fotografa od početka do kraja proslave, foto book, video snimanje po zelji!

Sve naše radove možete pogledati putem Facebook-a i Instagrama:

FB: facebook.com/partyorganization/

IG: instagram.com/partyorganization_18/



Za više informacija kontaktirajte nas!

Telefon: 065 37 07 994

E-mail: [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11
653707994

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija