Objavljeno: dec 05 2015 10:40

AutoCAD Windows Word Excel casovi i izrada crteza

Din

Objavljeno: dec 05 10:40
Pregleda: 4
AutoCAD, WINDOWS, WORD, EXCEL. Dajem casove AutoCAD-a sve nivoe, kao i casove
WINDOWS, WORD i EXCEL-a osnovni kurs. Nastavu AutoCADa 2D i 3D obavljam po sopstvenom programu, koji je prilagodjen struci polaznika kursa (masinstvo, gradjevina, arhitektura isl.). Kandidat dobija besplatna skripta, koje sam napisao radi efikasnije obuke i pripadajuci CD. Takodje posedujem tutorijale sa zadacima iz onih oblasti kojima se kandidati bave a sve u cilju temeljnije obuke. Za kompletnu obuku AutoCAD-a 2D potrebno je izmedju
6 i 10 dvocasa, ali po zelji kandidata moguce je odrzati i manji broj casova u cilju savladavanja najosnovnijeg crtanja. Takodje izradjujem sve vrste tehnickih crteza i projekte vezane uglavnom za masinstvo. Diplomirani sam masinski inzenjer – projektant i bavim se drzanjem casova vise od 14 godina. Takodje sam predavac AutoCAD programa u raznim skolama kompjutera. Posle osnovne obuke kandidat je u potpunosti sposoban da crta sve vrste oblika i tehnickih crteza, pregleda i menja vec postojece crteze u AutoCADu. Takodje postoji obuka i slozenijih tehnika pa sve do onih najnaprednijih.
Cena: dvocasa (2X45min) je 800 dinara
tel: 011/3596 780 i 064/24 18 320.
e-mail : [email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
064/2418320

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija