Objavljeno: apr 27 2023 12:21

Часови српског језика, припрема за пријемни

Din

Objavljeno: apr 27 12:21
Pregleda: 9
Моје име је Александра и професорка сам спрпске књижевности и језика. Такође сам и психотерапеут под супервизијом.
Дуги низ година држим приватне часове српског језика и књижевности, успешне припреме за пријемне испите и пружам помоћ при писању радова из области друштвених наука.

О приватној настави српског језика и књижевности:
У самом приступу и раду са ученицима основних и средњих школа, временом сам развила специфичан метод који подразумева прилагођену наставу сваком ученику понаособ.

То подразумева упознавање са:
- претходним нивоом стеченог и утврђеног градива ученика
- склоностима ученика ка усвајању нових знања из српског језика и књижевности
- искуством ученика у претходним начинима учења која су могла да доведу до ометања у даљем усвајању градива или репродуковању истог
- нивоом пасивног и активног знања ученика
- начинима на које ученик реагује позитивно при усвајању новог знања

У односу на претходно наведено, примењује се специфичан приступ за сваког ученика појединачно, који се огледа у тражењу најбољег начина за усвајање нових наставних јединица.

Часови се могу одржавати и путем скајпа или других видео апликација, као и лично у Београду. Крај града у коме живим је Баново брдо.

Хвала Вам на времену које сте издвојили за читање претходних редова и верујем да вреднујете своје време и новац, а за узврат можете добити трајно стечено знање.

Уколико сте заинтересовани да унапредите Ваше знање или знање Вашег детета, можете ме позвати сваког радног дана од 15:00 - 20:00, викендом од 18:00-21:00 на овај број телефона +381644822345.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
+381644822345

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija