Objavljeno: avg 27 2019 03:00

Compex shop

Din

Objavljeno: avg 27 03:00
Pregleda: 5
Compex shop
Fizio Shop je logičan nastavak svega onog što radimo sa našim pacijentima u okviru Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Nastao je iz naše želje da svojim pacijentima na jednom mestu ponudimo sva potrebna pomogala i tehnologiju za brz, efikasan oporavak. A sa ciljem prevencije stvaranja novih povreda ili obnavljanja starih.
Odlučili samo da u okviru Fizio Shopa ponudimo i širi asortiman Compex proizvoda u saradnji sa ATP Sportom. Te će u Fizio Shop-u pored Compex uredjaja za elektrostimulaciju mišića, moći da se kupe i Compex steznici koji su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce, ljude koji se ne bave sportom ali imaju problema sa bolom u kolenima, leđima, laktovima ili zglobovima, kao i sav propratni asesoar Compex proizvoda, kao što su: elektrode, kablovi, trake, kinesio trake i sl.
Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.
Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.
Otud smo se i odlučili da u sardanji sa ATP Sportom Fizio Shop postane zvanični Compex Store u Srbiji.

Vise informacija : http: //fiziovracar. com
Kontakt telefon : +381 11 400 22 66

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0114002266

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija