Objavljeno: nov 07 2016 02:13

Sala za proslave Futog

Objavljeno: nov 07 02:13
Pregleda: 24
Sala za proslave Futog -Restoran Kurjak se nalazi 10km od centra Novog Sada, na putu Novi Sad – Bačka Palanka, na ulazu u Futog. Raspolaže izuzetno prostranom salom koja prima 450 gostiju. Kada neko ipak poželi da izađe malo na svež vazduh može to učiniti na balkonu, jer osim sale restoran raspolaže i veliki balkonom. Ispred restorana se nalazi parking koji obezbeđuje mesto za sve goste.
Ono što privlači goste u naš restoran je osećaj kućne atmosfere i udobnosti. Pored komfora koji pružamo, nudimo i izuzetno bogat meni po tradicionalnim receptima.
Restoran stoji na raspolaganju svima koji žele da provedu prijatne trenutke u društvu dragih osoba, kao i za razne vrste proslava. Kod nas možete organizovati venčanja, krštenja, ispraćaje, rođendane, koktele, prezentacije, poslovne ručkove, kao i mnoge druge događaje bitne u vašem životu.
Restoran Kurjak se nalazi u starom delu Futoga, u Rumenačkoj ulici broj 15, a ljubazno osoblje koje je uvek spremno da Vas lepo ugosti Vas očekuje .
Za sva Vasa pitanja pozovite nas !
Cekamo Vas!
: 065/2219424 ;063/563562
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
24
0652219424

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija