Objavljeno: dec 01 2015 08:36

Molerski i ostali radovi u gradjevinarstvu

Objavljeno: dec 01 08:36
Pregleda: 4
Specijalizovani smo da pružimo kompletnu uslugu kada se radi o adaptaciji poslovnih i stambenih prostora. Dugogodišnje iskustvo i širok spektar klijenata različitih potreba nam omogućava da efikasno procenjujemo materijalne i ljudske resurse tako da na najbolji način izađemo u susret svim tipovima klijenata.
Naš rad se zasniva na profesionalnom pristupu poslu. U mogućnosti smo da Vam ponudimo profesionalne usluge pripreme prostora u kojem se izvode radovi i površina na kojima se izvode radovi.
Ukoliko želite da izbegnete greške, da sačuvate novac i dragoceno vreme,za Vas vršimo adaptaciju stanova i kućnog prostora: molerske radove, gletovanje, krečenje,izrada termoizolacione fasade, farbanje drvenih površina, gipsarske radove, spušteni plafoni, pregradni zidovi, ugradnja laminat podova.
Brzim, kvalitetnim i efektnim izvođenjem radova dacemo završni estetski pečat Vašem stanu, kući ili poslovnim prostorijama. Vama ostaje da uživate u svom novom ili preuređenom prostoru, koji ce posle nas ostati uredan i čist.
Prigodan i funkcionalan životni prostor je osnovna potreba svakog čoveka. Svi želimo da racionalno ali lepo iskorisitimo raspoloživ prostor – što nekada nije jednostavno.
Mi smo tu da vam pružimo stručnu pomoć u planiranju prostora i enterijera, kao i pri izboru materijala. Naš tim čine provereni zidari, moleri, keramičari,parketari, vodoinstalateri i električari. S nama možete dogovoriti sve do najsitnijih detalja. Po potrebi angažujemo i profesionalne dizajnere enterijera ako je to vaša želja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0628209832

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija