Objavljeno: dec 16 2014 09:57

Restauracija, presvlacenje i tapaciranje namesta

Objavljeno: dec 16 09:57
Pregleda: 6
Koliko i kako odelo može učiniti jednog čoveka posebnim, upamćenim, lepšim... tako i nameštaj može učiniti jedan prostor toplim, udobnim, jedinstvenim. Zbog takvog prostora i vaše udobnosti u istom, sa dugom tradicijom poslovanja i kompletnim programom usluga postoji i razvija se zanatska radnja ŠTEP-DEKOR.

Restauracija, tapaciranje i presvlačenje nameštaja spadaju u vrstu zanatskih radova koji su traženi čak i u ovo moderno doba.

Presvlačenje nameštaja je proces rada koji podrazumeva da na postojećem komadu nameštaja koji je u dobrom stanju izvršite promenu materijala. Ukoliko je potrebno promeniti nešto od unutrašnjeg materijala taj proces se naziva restauracija nameštaja. Obe vrste posla zahtevaju veštine profesionalnog tapetara. Koristeći moderne materijale sa tradicionalnim veštinama, mi vam možemo pružiti rezultate koji su bolji i od originalnih. U rukama profesionalaca dobijate kvalitet koji je danas teško naći.

ŠTEP-DEKOR
Branka Momirova 20/2, Beograd

Telefon:
+381 11 6712 198
+381 11 6714 182
Mobilni:
+381 64 6123 475

E-mail: [email protected]
Web: www.step-dekor.com
Radno vreme:
ponedeljak - petak od 09h do 21h
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija