Objavljeno: jun 23 2015 04:35

Citroen Berlingo multispace -03

Objavljeno: jun 23 04:35
Pregleda: 12
Auto je u mom vlasništvu, registrovan je do 07.07.2015. Boja je metalik siva, stakla tonirana, model je multispace monovolumen. Ima pet sedišta, zadnja sedišta se obaraju i preklapaju, tako da dobijate ogroman tovarni prostor. Akumulator je u garantnom roku do 24.10.2015. Gume su zimske marke Kleber. Na slikama je auto sa kukom, koja je skinuta i nije sastavni deo aukcije.
Auto je dobrog stanja ali naravno ne možete očekivati da je kao nov jer to nije ni po godištu a ni po postavljenoj ceni. Vozila ga je moja supruga, prilično ga je mazila i pazila. Postoje tu i tamo po koja ogrebotina ili trag, mahom parkiranja (visoki su ivičnjaci na parkiralištu). Slikan je iz svih uglova, uvećajte slike i pogledajte. Nažalost padala je kiša prilikom slikanja, tako da postoje kapi kiše i na sedištima (nisu fleke), a i slike su malo tmurnije.
Auto prodajem jer nam je to treći auto, a u principu i najmanje potreban. Navedena cena je fiksna i važi za keš, a ne za zamenu.
Molio bih zainteresovane da sve što Vas bude interesovalo pitate. Zbog prirode posla, nisam uvek u mogućnosti da se javim na telefon, pa je najbolje da postavite pitanje porukom.

Svilajnac
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
062201262

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija