Objavljeno: jul 01 2019 10:10

Magnetna Navlaka Volana

Objavljeno: jul 01 10:10
Pregleda: 14
***Magnetna navlaka na volanu*** pomaže vozačima da izbegnu gubitak koncentracije koja dovodi do zamora, uspavanosti i čestih udesa u toku vožnje.

***Magnetna navlaka volana*** pored kvalitetne vožnje bez udesa, doprinosi i opštem zdravlju čoveka, naročito kod: povišenog krvnog pritiska, angina pectoris, infarkt, šlog, šećerna bolest, multipla skleroza, Parkinsonova bolest, fibromialgija, artritis, artroza, lumboišialgija, teniski lakat i druga bolna stanja zglobova, tetiva i mišića, osteoporoza i preloma kostiju, hormonalni poremećaji, nesanica, depresija, migrena, sindrom hroničnog umora i dr. USPORAVA PROCES STARENJA!

Ispitivanja koja su vršena pokazala su da su magneti koji su ugrađeni u navlaci do 20.000Gaussa dovoljni da naizmeničnim promenama magnetnog polja preko akupunkturnih tačaka na rukama, kojim vozač drži volan u toku vožnje i povećava cirkulaciju krvi kroz krvne sudove i do 100 puta, time sprečava zamor, uspavanost i svakodnevne udese na putevima kojim se kreću vozila
Za vise informacija pozvati 0640632001
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
0640632001

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija