Objavljeno: okt 24 2019 10:08

Zaštitna krema za kožni auto enterijer

Din

Objavljeno: okt 24 10:08
Pregleda: 12
Leather Protection Cream je krema na vodenoj bazi, koristi se za zaštitu, negu i vraćanje mirisa starih i novih proizvoda od kože.

Kožni predmeti vremenom menjaju boju, pucaju i ljušte se. Ova oštećenja naročito se vide na nameštaju, na rukohvatima, volanima, kragnama, jaknama. Na ovim mestima najčešće se javljaju lepljive i tamne fleke.

Leather Protection Cream pruža naprednu tehnologiju za zaštitu koja eliminiše masnoću i znoj sa kože, a što pomaže u sprečavanju navedenih problema.

Barijera nanesena na kožu takođe će zadržati opštu prljavštinu i površinsku kontaminaciju, što će kožu učiniti mnogo lakšom za čišćenje i negu. Ovo omogućava čišćenje mrlja pomoću Leather Ultra Clean.

Barijera takođe pomaže da se zaustavi trošenje zaštitnog laka na koži; Korišćenjem kože uzrokujete trljanje, koje polako počinje da troši kožu. Zaštitna krema deluje kao barijera između kože i okoline, što sprečava prerano habanje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija