Objavljeno: apr 17 2021 10:10

Kaciga flip up VCAN V271 Bluetooth

EUR

Objavljeno: apr 17 10:10
Pregleda: 12
Modularna Kaciga bukvalno NOVA, dolazi sa svojim punjacem blututa i uputstvom za koriscenje, velicina je po meni vise M mada na njoj pise S. , blutut uredjaj testiran , jasno se cuje , bez sumova , drzi preko 8h baterija, udobna, kvalitetna kaciga , doneta iz Norveske kao i prethodna . . . skinuto s neta-novi Vcan V271 Blinc najnovija je generacija Vcan Bluetooth integriranog sustava kaciga koji motociklistima omogućuje jednostavnu komunikaciju putem bežične hands-free komunikacije. Spojite kacigu opremljenu Blinc Bluetoothom na vaš mobilni telefon i upravljajte dolaznim i odlaznim pozivima, struji glazbu ili slušajte ugrađeni FM radio.

Povežite se s drugim Vcan Bluetooth kacigama pomoću ugrađenog interfona do 800M ili slušajte GPS upute s vaše motociklističke navigacijske jedinice. Sustav je u potpunosti integriran u kacigu, a sastoji se od mikrofona koji smanjuje buku, dvostrukih stereo zvučnika, litijeve baterije koja se puni dugog vijeka trajanja i LED zaslona pruža vizualni zaslon za jednostavnu upotrebu i postavljanje.

Značajke:

Blinc Bluetooth 5 sustav s mikrofonom
Štitnik za sunce od tamnog dima koji se uvlači
Kalupljeni vizir protiv ogrebotina
Udobna podstava
Uklonjivi jastučići za obraze
Otvori za usis zraka u bradi
Krunski ventilacijski sustav
Stražnji ispušni otvori
Preklopni operativni sustav s jednim gumbom
Sustav za podbradak tipa ratchet
E22 / 05
ACU zlatni pečat
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
0692222603

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija