Objavljeno: avg 19 2014 09:11

Honda Integra

Objavljeno: avg 19 09:11
Pregleda: 10
Lansiran pre dve godine kao potpuno novi koncept, Integra nosi svoje ime jer integriše lakoću korišćenja skutera sa dinamikom vožnje i performansama motocikla. Polazeći od prideva “zabavan”, “lak za vožnju”, “bezbedan” i “komforan”, ali i slušajući savete dosadašnjih vlasnika Integre, Hondini inženjeri su uspeli da izuzetan motocikl učine još boljim.

Motor je opremljen drugom generacijom inovativnog prenosa sa sekvencijalnim menjačem (Hondin Dual Clutch), koji kombinuje udobnost i jednostavnost korišćenja „automatskog“ menjača, ali zahvaljujući 6-stepenom elektronski upravljanim manuelnim modom rada nudi Vozaču mogućnost menjanja prenosa prema njegovim željama, kako bi vozač mogao doživeti potpuni osećaj vožnje motocikla. Oba načina nude značajne prednosti u odnosu na tradicionalne CVT prenose koji se koriste na ostalim skuterima.

Dizajn i stil Integre su evoluirali, tako da sada dominiraju agresivniji izgled i oštrije ivice. Sada sa većom snagom, većim agregatom i obrtnim momentom, vozač može da uživa u boljim performansama ovog motocikla. Nova Integra čini isto što i stara, samo bolje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija