Kompanijski oglas Objavljeno: jul 07 2017 02:20

Nošeni atomizeri Nardi

Objavljeno: jul 07 02:20
Pregleda: 21
Nardi nošeni atomizeri (200, 300, 400, 600 i 800L) sa različitim difuzorskim sklopovima od (Ø600, 700 i 800). Ove specijalno dizajnirane mašine pružaju najbolju hemijsku zaštitu u vinogradima i voćnjacima, zahvaljujući nizu tehičkih inovacija koje poseduju.

Standardan paket opreme obuhvata komandnu grupu ALFA2, toplocinkanu šasiju, polietilenski rezervoar, membranska pumpa, duple mesingane mlaznice, usisni filter, prenos preko reduktora, podesivi nagib lopatica, rezervoari za pranje ruku i sistema.

U opcionu opremu spadaju: fontana u situ, sistem za samopunjenje, mesingani linijski filter, deflektor paneli H-130 i H-150, mlaznica visokog pritiska, namotaj za crevo, gumena spojnica, elektronska komandna grupa, kardansko vratilo, transportna kolica, putna homologacija.
Opis linka

Nardi Balkan doo

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Nardi Balkan doo je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina usko specijalozovana za proizvodnju atomizera i prskalica

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija