Objavljeno: nov 23 2023 01:45

Citroen C4 Picasso

EUR

Objavljeno: nov 23 01:45
Pregleda: 30
Prodaje se porodicni auto koji je u nasem vlasnistvu 4 godine. Auto nikad nije bio na taxiju, nije vozio teske stvari niti bilo sta slicno, koriscen je iskljucivo za porodicu i prodaje se posto smo kupili mladji automobil.
Auto ima realnu kilometrazu i ako ocekujete da ce auto ovo godiste biti sa 180.000 km grdno se varate... Nije ga vozila baba do pijace nedeljom vec se vozio svakodnevno i to dosta, obisao je i pola Evrope i to veoma uspesno.
Auto ima sve normalne tragove koriscenja za svoje godine, nije sminkan ni ulepsavan za prodaju sto cete videti ako dodjete da ga pogledate.
Uredno je odrzavan i menjano je sve sto se moralo menjati - tu nikada nismo skrtarili.
Od krupnih stvari bih izdvojio zamenu seta kvacila (u pitanju je automatski menjac ) koja je uradjna pocetkom ove godine.
Ovaj auto nije ona varijanta pali, radi, ide, (mada je to sve tacno) vec je uredno negovan i odrzavan.
Na autu naravno, postoje neka ostecenja: fali plastika na retrovizoru, ima ogrebotinu na zadnjim vratima, fali jedna ratkapna, malo je udaren odozdo sa desne strane, slomljena je plastika prednjeg branika pri dnu. (sve ovo naravno ne ometa normalno funkcionisanje i prolazak tehnickog pregleda)
Takodje na autu bi trebalo uraditi: zameniti cep na posudi za rashladnu tecnost posto pusta, zameniti neki od stabilizatora posto malo lupka, zameniti 1 par guma.
Auto je registrovan do maja sledece godine i prenos je obavezan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
30
0641142920

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija