Objavljeno: maj 21 2019 03:34

Skoda Oktavia Elegance 1.9 TDI

EUR

Objavljeno: maj 21 03:34
Pregleda: 24
Oktavija 1.9tdi, Elegans,,kupljena u ovlascenom Skodinom servisu od strane stranog predstavnistva 2008, jedini vozac sin (zaposlen u predstavnistvu) a posle tri godine otac postao vlasnik .. Prava kilometraza, i napravljeno 150.000 km u prvih 3 godine, isklucivo na auto putevima..Auto je u odlicnom stanju kao nov!. .Auto poseduje maksimalnu opremu:,,,tempomat,maglenke,alu felne,4 elektro podizaca,multifunkcionalni volan,abs,asr,el- retrovizori,grejaci retrovizora,,kozni volan i rucica menjaca,kaseta sa otvorom za hladjenje,zeder,dva skakavca kljuca i jos dosta opreme,nikada havarisan niti farban..
Vozilo je u perfektnom stanju, trap motor i limarija odlicni. Auto je od prvog dana odrzavan iskljucivo u ovlascenom servisu, svi servisi upisani u servisnu knjigu. . Nikad udaran, svi prozori na kolima fabricki. . Registrovan godinu dana. Vlasnik.

Novi Beograd
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
24
0603605342

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija