Objavljeno: apr 09 2024 11:09

Hotel za pse Ideal

Objavljeno: apr 09 11:09
Pregleda: 50
Hotel za pse Ideal

Da li planirate putovanje, posao ili odmor, a ne znate kome da ostavite svog psa? Da li želite da vaš ljubimac uživa u udobnosti, nezi i zabavi dok ste vi odsutni? Da li tražite pouzdano i kvalitetno mesto za čuvanje vašeg psa?

Ako je vaš odgovor da, onda je Hotel za pse Ideal pravo rešenje za vas. Hotel za pse Ideal je moderan i luksuzan hotel koji nudi sve što vašem psu treba za ugodan i bezbrižan boravak. Vaš pas će imati na raspolaganju:

• Prostrane i klimatizovane sobe sa prirodnim svetlom i podnim grejanjem, posudama za hranu i vodu, prostirkama za spavanje i privatnošću.

• Veliko dvorište sa spravama za pse, gde će vaš pas moći da se igra i druži sa drugim psima.

• Igraonice sa raznim igračkama i rekvizitima, gde će vaš pas moći da se zabavi i vežba.

• Profesionalno i ljubazno osoblje koje će se brinuti o vašem psu sa ljubavlju i poštovanjem, kao i veterinar koji će biti na raspolaganju u slučaju potrebe.

• Ukusna i zdrava hrana, prilagođena potrebama i željama vašeg psa.

• Video nadzor

Hotel za pse Ideal je mesto gde će vaš pas biti na letovanju ili odmoru! Naš slogan je: “Vaš pas na letovanju” ili “Vaš pas na odmoru”. Naš cilj je da vašem psu pružimo najbolju moguću negu i pažnju dok ste vi odsutni. Naša misija je da vašem psu omogućimo sreću i zadovoljstvo. Naša vizija je da budemo najbolji hotel za pse u regionu.

Ako ste zainteresovani za naše usluge, molimo vas da nas posetite na https://idealdale.com/hotel_za_pse/ ili nas kontaktirajte na broj telefona.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
50

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija