Objavljeno: dec 28 2014 03:05

Pinceta za vađenje krpelja

Din

Objavljeno: dec 28 03:05
Pregleda: 45
Poznato je da se krpelj duoko ukopa u kožu pasa, mačaka, kao i drugih životinja. Vrlo teško ga je izvaditi. Hrani se krvlju životinje, dovodi do malokrvnosti životinje, oštećuje bubrege i prenosi razne zarazne bolesti, što na kraju dovodi do ugibanja. Ukoliko se krpelj ne izvadi stručno, da se ne otkine glava, koja ostaje u koži životinje, ili se dovede u stanje da krpelj, bzog nestručnog vađenja, povrati sadržaj stomaka, doći će sigurno do zagađenja, i tada mora obavezno da interveniše veterinar. Neobično važno je da se krpelj uhvati, neposredno uz kožu životinje, kako bi glava bila sigurno izvađena, i nebi doveli do povraćanja krpelja. To će vam omogućiti ova pinceta, koja radi na principu klješta sa oprugom. Napravljena je od plastike, ekološki bezbedna. Preporuka je da nekon svakog završetka vađenja krpelj, pincetu dezinfikujete.

OBEZBEDITI DA NE DOĐE U RUKE MALE DECE.

Dimenzije pincete su: 93x12 mm. Stanje i izgled su kao na fotografiji.

USLOVI PRODAJE
KUPCIMA SA NEGATIVNIM OCENAMA, KUPLJENE ARTIKLE, ŠALJEM ISKLJUČIVO NAKON PRETHODNE ULPATE NA TEKUĆI RAČUN.
Kupac placa robu prilkom preuzimanja pošiljke (pouzecem), zajedno sa poštarinom.
ARTIKLE NE ŠALJEM VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE!
Kupljeni artikal ne šaljem kao obicno pismo, kao preporucenu pošiljku, raznim kurirskim službama, poštanskim golubovima, pismima u boci kao ni taksistima ni autobusima a ne šaljem ni teleportacijom ni telekinezom.
Reklamacije prihvatam najkasnije 7 dana posle primanja artikla, iskljucivo preko poruka. Nakon tog perioda reklamacije ne primam.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
45
0655065255

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija