Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju mašina i inventara i dodaci za prodavnice


Oglasi za prodaju mašina i inventara i dodaci za prodavnice. Pronađite razne nove i polovne mašine i inventar za prodavnice. Pogledajte oglase za registar kasu, mesoreznicu, salamoreznicu, rashladne vitrine, mašine za pakovanje sa folijom, police za butik i još mnogo toga na Mojtrg.rs.
Da li su am potrebne različite mašine i inventar za prodavnicu ili butik? Mojtrg.rs je prava platforma za vas.


Kupovina inventara za prodavnice


Mojtrg.rs vam nudi veliki izbor mašina i inventara koji će vam trebati za opremanje prodavnice ili butika. Pogledajte oglase za prodaju registar kase, mesoreznice, salamoreznice, rashladne vitrine, mašine za pakovanje sa folijom, police za butik i još mnogo toga. Pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu.


Prodaja mašina i inventara na Mojtrg.rs


Ako imate razne nove ili polovne mašine, alate i inventar za prodvnice koji će nekome možda trebati, Mojtrg.rs je prava platforma za njihovu prodaju. Kreirajte oglas brzo i lako ispunjavanjem formulara sa podacima mašine i alata koji želite da prodate.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija