Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Usluge i pribor koji su vam potrebni za pripremu venčanja


Oglasi za različite usluge i dodatke koji su vam potrebni za pripremu venčanja. Pogledajte oglase za ukrase za venčanja, stolove za iznajmljivanje, stolice za iznajmljivanje, svadbene šatore, trubače, fotografe i snimatelje i mnoge druge usluge i dodatke koji su vam potrebni za venčanje ili razne druge događaje.


06 sep 10:54 Venčanje i Svadba , Leskovac

Trubaci Leskovac

50 EUR


Tražite usluge i pomoć u pripremi venčanja ili neke druge proslave? Pronađite oglase na Mojtrg.rs za kompanije ili ljude koji nude razne usluge pripreme venčanja i drugih proslava.


Oglasi za usluge pripreme proslava i dogadjaja na Mojtrg.rs


Istražite oglase na Mojtrg.rs i pronađite usluge potrebne za pripremu različitih venčanja, rodjendana i drugih događaja. Pogledajte svadbene ukrase, stolove za iznajmljivanje, stolice za iznajmljivanje, svadbene šatore, DJ-eve za venčanja, fotografe i snimatelje, bukete, trubače i mnoge druge usluge i dodatke. Filtrirajte oglase i pronađite uslugu koja vam je potrebna da se pripremite za različite događaje.


Oglačavanje usluga


Ako ste kompanija ili osoba koja nudi razne usluge za venčanja poput DJ-a, snimatelja, fotografa, dekoracije i drugo, Mojtrg.rs je prava platforma za vas. Kreirajte oglas i pronadjite potencijalne korisnike vaših usluga.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija