Oglasi za prodaji antikviteta i umetničkih slika






Oglasi za prodaji antikviteta i umetničkih slika. Pogledajte oglase za prodaju slika, ramova, skulpturama, zidnih satova, starinskim fotoaparata i još mnogo toga. Filtrirajte oglase i pronađite antikvitetne predmete po najpovoljnijim cenama u Srbiji.








Mojtrg.rs vam nudi veliki izbor različitih antikvitetnih i umetničkih dela, pogledajte oglase i pronađite ono što vam treba.


Kupovina antikviteta i umetničkih slika na Mojtrg.rs


Ako tražite razne ukrasne radove poput umetničkih slika, starinskog nameštaja i ostalo, Mojtrg.rs je prava platforma za vas. Pronađite oglase za prodaju klavira, mozaika od prirodng kamena, goblena, stilskog nameštaja iz 1750, starinske kočije, skulpture, rustični sto, antikvitetno ogledalo i još mnogo toga na najvećem oglasniku u Srbiji - Mojtrg.rs.


Prodaja antikviteta u Srbiji


Ako posedujete ili stvarate umetnička dela i želite to da prodate, na pravom je mestu. Kreirajte oglas tako što ćete da ispunite obrazac sa podacima o predmetu koji želite da prodate i očekujte zainteresovane kupce da vam se jave.






Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija