Prodaja i iznajmljivanje stanova u Srbiji

Novi Sad , 5282
Beograd , 1289
Niš , 416
Zrenjanin , 212
Kragujevac , 66
Kraljevo , 19
Jagodina , 11
Pančevo , 10
Kruševac , 9
Prikaži sve

Prodaja i iznajmljivanje stanova - veliki izbor stanova sa slikama, cenom i opisom u Srbiji. Pogledajte sve oglase - stanovi za svaki ukus! Mogućnost filtriranja oglasa prema lokaciji, ceni, kvadraturi i broju soba omogućiće vam da lakše dodjete do želejnog stana.

Danas 15:53 , ,

Takovska, 42 m2

84 000 EUR

Broj soba: 2
16 okt 12:44 ,

2.5 SOBAN, MOKRANJČEVA

45 000 EUR

Broj soba: 2,5
16 okt 12:12 ,

Dvosoban stan u blizini Difa

40 000 EUR

Broj soba: 2

Novogradnja i lux stanovi, uknjiženi i stanovi od vlasnika, stanovi preko agencije za nekretnine, garsonjere, jednosobni ili veliki porodični stanovi, sve na jednom mestu - Mojtrg.rs.

Kupovina stana u Srbiji

Veliki broj građana Srbije nema rešeno stambeno pitanje, a kupovina stana predstavlja važnu životnu odluku. Ovde mozete videti ponudu svih stanova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim mestima širom Srbije. Prodaja stanova Beograd je jedna od najčešćih pretraga i daje veliki broj rezultata na našem sajtu. 

Kupovina stana od fizičkih lica

Kupovina stana od fizičke osobe ili kupovina stana direktno od vlasnika način je da se izbegnu troškovi posredovanja, ali s druge strane, priprema kompletne dokumentacije ostaje je na vašu odgovornost. Bilo da vas zanimaju manji ili veći stanovi, Motrg.rs nudi odličan izbor, tako da ćete sigurno naći ono što tražite.

Pogledajte trenutnu ponudu i agencija za nekretnine koje se oglašavaju kod nas i pronadjite stan po svojoj meri.

 
 Ka vrhu