Oglasi za izdavanje i prodaju vikendica u Srbiji

Vikendice za izdavanje i iznajmljivanje. Pogledajte kompletnu ponudu oglasa za smeštaj u vikendicama na Mojtrg.rs. Pored iznajmljivanja vila za odmor ili kratak boravak, Mojtrg.rs takođe reklamira i vikendice za prodaju. Najlepše vikendice na najatraktivnijim lokacijama u Srbiji.

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Odmor u vikendici

Osetite spokojnu atmosferu nedaleko od grada ili daleko od gradske buke u jednoj od seoskih kuća ili vikendica koje se oglašavaju na sajtu Mojtrg.rs. U Srbiji se najviše iznajmljuju vikendice u Novom Sadu, Beogradu, Užicu, Valjevu i drugim lokacijama van grada.
 
Pored iznajmljivanja vila za odmor ili kratak boravak Mojtrg.rs takođe reklamira i vikendice za organizovanje različitih zabava, rođendana i slično.

Prodaja vikendica

Ukoliko imate apartman ili vikendicu koju želite da prodate, vrlo jednostavno to možete da uradite putem sajta Mojtrg.rs. Vikendice na planini, pored reke, blizu grada ili u selu, sve što želite da prodate možete da postavite na najvećem oglasniku u Srbiji.

Ka vrhu