Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Prodaja mačaka i mačke na poklon

Prodaja mačaka nikada nije bila lakša - u samo par koraka postavite oglas i predstavite drugima svoju ponudu, ili pronađite osobu koja će udomiti mače. U raznovrsnu ponudu platforme za trgovinu Moj Trg, pored različitih proizvoda i usluga spada i prodaja mačaka na teritoriji širom Srbije.


Ovde možete pronaći svog novog ljubimca, a kako mnogi oglašavači nude i mačke na poklon, ne morate ni izdvojiti novac za novog člana svog doma.

26 apr 20:21 , ,

Mace poklanjam

1 Din

Prodaja mačaka različitih vrsta - efikasno i lako


Na platformi Moj Trg naći ćete veliki broj oglasa, koji podrazumevaju ponudu mačaka različitih vrsta i šara. Putem našeg sajta moguće je naći oglašivača od koga ćete kupiti svog novog ljubimca ili ljubimicu, ali takođe veliki broj njih nudi i mačke na poklon.


Jednostavnom pretragom pronađite oglas koji odgovara vašim potrebama, izaberite macu čija slika vam se najviše dopada i pošaljite upit prodavcima. Oni će Vam dostaviti odgovor na zahtev, i pružiti potrebne informacije u vezi željene mačke na prodaju.


Mačke oglasi - Vaše ponude na platformi Moj Trg


Ukoliko niste u mogućnosti da zadržite mačiće, ili ste našli mačku koju želite da udomite, Moj Trg platforma je pravo mesto za vas!


Savetujemo da prilikom postavljanja svog oglasa priložite i što veći broj fotografija. Naravno, poželjne su i informacije u vezi starosti ljubimca, eventualnih zdravstenih stanja, kao i lokaciji na kojoj se nalazi.


Bilo da prodajete mačke ili nudite mačke na poklon, vrlo brzo možete očekivati upite zainteresovanih kupaca.


Takođe možete postaviti oglas za prodaju neophodnih stvari za mačke, kao što su igračke, grebalice, jastuci, transporteri ili sredstva za higijenu. Takođe možete ove potražiti iste stvari, ukoliko su vam potrebne.


Putem platforme Moj Trg kupovina i prodaja mačaka funkcioniše vrlo jednostavno i efikasno. Potrebno je samo da pretražite našu ponudu, ili postavite svoju i čekate da Vaši oglasi za mačke na poklon ili prodaju dođu do pravih osoba, koje će vam poslati upit!
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija