Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Prodaja ptica oglasi

U raznovrsnu ponudu platforme za trgovinu Moj Trg, pored različitih proizvoda i usluga spada i prodaja ptica na teritoriji širom Srbije. Bilo da Vas interesuje prodaja papagaja, golubova, ili druge vrste ptica, ovde ćete naći ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kriterijumima.


Ovo je takođe i mesto na kome će Vaši oglasi za ptice naći svoje kupce. Postavite svoj oglas, ili pogledajte šta se nalazi u ponudi platforme Moj Trg, na efikasan i jednostavan način, uz svega nekoliko klikova.

29 avg 02:50 Ptice , Niš

Kanarinci

09 jun 18:09 Ptice , Sombor

Hrana za ptice

200 Din

Prodaja ptica različitih vrsta - efikasno i lako


Na platformi Moj Trg naći ćete veliki broj oglasa, koji podrazumevaju ponudu različitih vrsta ptica. Putem našeg sajta moguća je prodaja papagaja, prodaja golubova (visokoletača, pismonoša, king golubova i drugih vrsta), kao i posebno atraktivnih vrsta kao što je paun.


Jednostavnom pretragom pronađite oglas koji odgovara vašim potrebama, i pošaljite upit prodavcima. Oni će Vam dostaviti odgovor na zahtev, i pružiti potrebne informacije u vezi željene ptice na prodaju.


Oglasi za ptice i opremu koja im je potrebna


Oglasi za ptice podrazumevaju i ponudu opreme i rekvizita koji su im potrebni, pa ovde možete pronaći i kućice za ptice, transportere, letelice, kaveze (obične i takmičarske), kao i različite drvene artikle. Takođe je moguća i kupovina hrane za ptice, kao i njihovih plodnih jaja.


Oglasi za ptice na prodaju - brzo do potencijalnih kupaca


Moj Trg je mesto na kome ćete naći ptice po svojoj meri, ali i kutak na kome se mogu naći Vaši oglasi za ptice. Priložite fotografije ptice ili ptica koje prodajete, sa svim informacijama o njima, ceni, kao i lokaciji na kojoj se nalazite, i zainteresovani kupci će Vas vrlo brzo kontaktirati.


Putem platforme Moj Trg kupovina i prodaja ptica funkcioniše vrlo jednostavno i efikasno. Potrebno je samo da pretražite našu ponudu, ili postavite svoju i čekate da Vaši oglasi za ptice dođu do pravih osoba, koje će vam poslati upit za kupovinu!
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija